image
Sursa foto: gazzetta.it

Juve, mai aproape de titlu după victoria DRAMATICĂ cu Inter

Derby D'Italia a început cu o coregrafie ingenioasă. Cei de la Inter au afişat o poză cu Pinocchio şi le-au reamintit rivalilor că au 33 de titluri şi nu 35, după scandalul Calciopoli

Juventus a răspuns pe teren. Douglas Costa a deschis scorul. Gazdele au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 15. Vecino a văzut roşu direct după ce şi-a călcat un adversar.

Chiar şi în zece, Inter a reuşit să egaleze. Icardi l-a învins pe Buffon. Icardi a ajuns astfel la opt goluri marcate împotriva lui Juventus, în 11 meciuri disputate. Juve a mai primit o lovitură. Barzagli şi-a trimis mingea în propria poartă, spre satisfacţia fanilor nerazzuri.

Campioana en titre s-a aruncat în atac şi a ratat o ocazie uriaşă prin Dybala. Egalarea a venit prin Cuadrado. În ultimul minut, Higuain a adus trei puncte uriaşe pentru Juventus.

După 3-2 pe Meazza, echipa lui Allegri şi-a consolidat primul loc cu trei etape înainte de final. Pentru prima oară în istoria confruntărilor dintre cele două echipe, Juventus întoarce rezultatul în ultimele 5 minute ale unei partide disputate pe Meazza, cu Inter.

Aceasta a fost victoria cu numărul 81 pentru Juventus, în marele derby. Nerazzurrii se pot lăuda cu 46 de succese, în timp ce alte 53 de partide s-au încheiat la egalitate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: