image
Sursa foto: Getty Images

Marele Maradona, comparație între Messi și Ronaldo: Celălalt e un animal, e forță pură

Cristiano Ronaldo a făcut un meci uriaș contra lui Atletico Madrid. A reușit un hat-trick, cu ajutorul căruia bianconerii s-au calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Diego Armando Maradona a făcut o nouă comparație între CR7 și eternul său rival, Lionel Messi.

”Sunt jucători care sunt atinși cu o baghetă magică. Este adevărat că noi, argentinienii, suntem mândri că Messi este argentinian și că nu a ales să joace pentru Spania, dar celălalt este un animal.

Ronaldo este forță pură și acum a arătat că este un vrăjitor. A spus că va înscrie 3 goluri cu Atletico și a făcut asta”, a spus Maradona, citat de Marca.

După hat-trick-ul de marți seară, Cristiano Ronaldo a ajuns la 124 de goluri încrise în UEFA Champions League. Rivalul Messi este pe locul 2, cu 106 reușite. Raul încheie podiumul (71 de goluri).

În 78 de goluri a fost implicat Ronaldo, în 77 de meciuri din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor (62 de goluri şi 16 assisturi).

24 goluri şi 10 assisturi are Ronaldo în 36 de partide pentru Juventus, în acest sezon, în toate competiţiile.

Cristiano Ronaldo este singurul jucător care a reușit o triplă împotriva lui Atletico Madrid, de când Diego Simeone este la conducerea echipei. Mai mult, el și-a trecut în cont această performanță în patru rânduri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: