image
Sursa foto: fmf.md

Donny van Iperen a dat semne de viață: Fundașul de la Zimbru a deschis ochii

Donny van Iperen, fundașul celor de la Zimbru Chișinău, a deschis ochii pe parcursul zilei de joi și chiar o perioadă de timp nu a mai respirat cu ajutorul aparatelor, au anunțat surse din cadrul clubului chișinăuian.

Însă, după aceasta olandezul a fost conectat din nou la aparate iar până în prezent situația nu s-a mai schimbat. Donny urmează să fie transportat sâmbătă la un spital din Rotterdam.

Zborul va fi asigurat de o companie din Germania iar avionul va fi echipat corespunzător. Toate cheltuielile legate de tratamentul lui Donny vor fi suportate de Zimbru Chișinău. Este adevărat, conducerea clubului din strada Butucului caută însă parteneri care să ajute financiar la recuperarea lui Donny van Iperen.

Donny van Iperen, stoperul olandez al Zimbrului, a fost lovit sâmbătă cu cotul în figură de portarul lui Dinamo-Auto, Allogho Toung, în timp ce urmărea o minge centrată din lovitură liberă. Ciocnirea s-a petrecut în minutul 11 al partidei, iar Donny s-a prăbușit imediat pe gazon, inconștient. Echipa medicală a intervenit cu întârziere, în timp ce fotbaliștii priveau îngroziți și solicitau intervenția ambulanței cu gesturi disperate. Van Iperen a fost scos de pe teren pe targă și urcat în ambulanță. Aceasta însă nu l-a transportat la spital imediat, dar a așteptat o altă ambulanță care l-a preluat pe fotbalist. După câteva ore petrecute la spitalul din Tiraspol, jucătorul celor de la Zimbru a fost transportat la Chișinău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: