image
Sursa foto: jurnal.md

Gavrilița, despre revenirea AIC în proprietate: „Vom face ce nu s-a făcut, vom investi în pistă, vom îmbunătăți serviciile”

Autoritățile vor asigura bunul transfer al Aeroportului Internațional Chișinău în administrarea statului, vor păstra locurile de muncă ale angajaților și vor face ceea ce nu a făcut concesionarul în acești ani, vor investi în pistă și vor îmbunătăți calitatea serviciilor prestate de acest important obiectiv strategic. O declarație în acest sens a fost făcută de premierul Natalia Gavrilița, în debutul ședinței de astăzi a Guvernului.

„Vedem finalitate în dosare mari, în dosare concrete. Am mai vorbit că atacurile pe care le vedem sunt eforturi disperate a celor care au profitat mult timp de funcțiile lor ca să jecmănească oamenii din RM. Aceste grupări au încercat din răsputeri ca să părem slabi, dezorientați, să semene dezordine. Realitatea este că suntem puternici, uniți și hotărâți să ducem reformele până la capăt și să obținem finalitate în toate aceste dosare unde au fost delapidări de milioane și milirade”, a spus premierul

Natalia Gavrilița a dat asigurări că tranziția AIC în administrarea statului va fi una ordonată.

„Am dat toate indicațiile autorităților publice relevante și vreau să asigur partenerii noștri, ai Aeroportului, liniile aeriene că vom gestiona profesionist acest bun al statului. Angajaților Aeroportului vreau să le spun că nu vor rămâne fără locuri de muncă, vom face totul nu doar ca funcționarea Aeroportului să aibă continuitate, dar să facem ceea ce nu s-a făcut până acum, să investim în pistă și să îmbunătățim calitatea serviciilor”, a mai spus premierul.

Amintim că astăzi Curtea de Apel a emis o decizie prin care Aeroportul Internațional Chișinău, un bun strategic al RM, revine în administrarea statului. Decizia este definitivă și executorie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: