image
Sursa foto: digisport.ro

Lovitură de proporții: Filmarea care îl salvează pe Ronaldo, după acuzațiile de viol

Scandalul de viol în care a fost implicat Cristiano Ronaldo în 2009 nu este nici pe departe încheiat. Potrivit presei din Portugalia, "versiunea lui Cristiano este total diferită" de cea a americancei Kathryn Mayorga, victima presupusului viol.

"După ce au întreţinut relaţii intime, Cristiano şi Kathryn au părăsit împreună hotelul şi s-au întors în acelaşi club unde s-au cunoscut. Investigatorii caută acum filmările de pe camerele de supraveghere de la acea vreme. Dacă ele mai există, atunci cazul este rezolvat", susține presa portugheză.

Cristiano Ronaldo a avut o singură reacție de la iscarea scandalului, spunând că neagă cu tărie acuzațiile. Avocații l-au sfătuit să nu facă vreo declarație până în momentul în care nu va fi contactat de Cu toate acestea, atacantul lui Juventus e pregătit să facă dezvăluiri-bombă în scurt timp, însă așteaptă momentul oportun.

Totul s-ar fi întâmplat în dimineața de 13 iunie 2009, într-un hotel al unui cazinou din Las Vegas. În acel moment, Ronaldo era în vacanță, alături de cumnatul său și de vărul său. Mayorga lucra ca hostess într-un club de noapte din cadrul cazinoului respectiv și l-a întâlnit pe fotbalist în foaierul VIP. Femeia a susținut că Ronaldo s-ar fi asigurat, la momentul respectiv, cu ajutorul unor avocați, că nu-l va reclama și nu va vorbi cu nimeni despre ceea ce s-a întâmplat, în schimbul a 375.000 de dolari. Cazul de viol a fost redeschis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: