image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid dă o lovitură de orgoliu pe piața transferurilor! Un star din Ligue 1, convins să semneze până în 2027

Kylian Mbappe (23 de ani) a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar Real Madrid se vede nevoită să investească în altă parte banii puși deoparte pentru campionul mondial.

Noua țintă principală a campioanei Spaniei nu mai este un atacant, ci un închizător. Este vorba de Aurelien Tchouameni (22 de ani), disputat de Real Madrid și Barcelona de mai multe luni.

Conform RMC Sport, Tchouameni a ales să meargă pe Santiago Bernabeu. Fotbalistul lui AS Monaco urmează să semneze un contract valabil pe 5 ani.

Suma mutării este mult mai mare față de cele speculate anterior. Publicația franceză a anunțat că monegascii vor primi nu mai puțin de 80 de milioane de euro în schimbul optarului, plus bonusuri de performanță.

În contextul ratării transferului lui Mbappe, sosirea lui Tchouameni ar fi o lovitură de orgoliu dată de Florentino Perez (76 de ani). Mijlocașul este considerat unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din lume.

Raheem Sterling (27 de ani), mijlocașul lui Manchester City, este considerat drept variantă ideală pentru a forma tridentul ofensiv al echipei din stagiunea viitoare, alături de Karim Benzema, Vinicius sau Rodrygo.

Potrivit britanicilor de la Daily Star, citați de Sport.es, afacerea s-ar putea ridica la aproximativ 60 de milioane de euro, sumă pe care Real Madrid își permite s-o plătească.

Raheem Sterling intră în vară în ultimele șase luni de contract cu Manchester City, iar conducerea clubul britanic nu a oferit niciun semn, cel puțin pentru moment, că își dorește prelungirea înțelegerii.

Raheem Sterling joacă la Manchester City din 2015, când a fost transferat de la Liverpool în schimbul a 63 de milioane de euro. În acest sezon, în care și-a pierdut statutul de titular incontestabil în formația lui Pep Guardiola, Raheem Sterling a bifat 47 de apariții, a marcat 17 goluri și a oferit nouă assist-uri.

Noutăţile partenerilor

comentarii: