image
Sursa foto: espn.com

Diego Simeone a spus da pentru o sumă fabuloasă: Are al treilea salariu din lume dintre antrenori

Deși se zvonea că va pleca la Inter, recunoscând chiar el că pe viitor se va întâmpla, Diego Simeone este pe punctul de a semna un nou contract cu Atletico Madrid. Sora antrenorului, Natalia, care îi este și impresar, se află la Madrid de câteva săptămâni, iar acordul va fi semnat cât de curând.

Mai lipsesc doar mici amănunte în ceea ce privește strategia și proiectele pentru următoarele campanii de transferuri. Actualul contract este scadent în 2020, iar cel nou va expira în 2022, potrivit Cadena Ser. De când se află la Atletico, Simeone și-a mai înnoit de câteva ori contractul, însă interesant este că el a cerut la un moment dat diminuarea perioadei contractuale. Actuala înțelegere a fost parafată în 2017.

Potrivit France Football, noul salariu al lui Simeone se va ridica la 22 de milioane de euro, fiind pe locul al treilea în lume dintre cel mai bine plătiți antrenori.

Salariile celor mai bine plătiți antrenori din lume:

Josep Guardiola (Manchester City) - 23 de milioane de euro pe an

Marcello Lippi (naționala Chinei) - 22,9 milioane de euro pe an

Diego Simeone (Atletico Madrid) - 22 de milioane de euro pe an

Argentinianul Diego Simeone (48 de ani) a ajuns la Atletico Madrid în decembrie 2011, în locul lui Gregorio Manzano, și a câștigat 7 trofee: un titlu în Spania, o Cupă a Ligii, o Supercupă a Spaniei, două trofee în Europa League și două Supercupe ale Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: