image
Sursa foto: Getty Images

Un nou gest impresionant al croaţilor: Surpriza uriaşă avută de fotograful pus la pământ la CM

Croaţia a făcut un Campionat Mondial de excepţie, reuşind să ajungă până în finala pierdută în faţa Franţei, scor 2-4. Pentru a ajunge în finala CM, croaţii au trecut în semifinale de Anglia. Golul victoriei a fost marcat de Mario Mandzukic în minutul 109.

Bucuria lui Mandzukic fost una fără margini. Vârful torinezilor s-a îndreptat spre peluza în care se aflau fanii croați, pentru a sărbători alături de aceștia. Fotbalistul a ajuns rapid și în zona în care se afla cameramanii și fotografii și n-a ratat șansa de a face bezele către cei care încercau să-l prindă în prim plan.

În doar câteva fracțiuni de secundă, Mandzukic a fost asaltat de către toți colegii de echipă, care au făcut un meleu al bucuriei. În grămada respectivă, Mandzukic a fost rapid pus la pământ, numai că acolo se afla și un fotoreporter care a căzut pradă bucuriei croaților. Jurnalistul de la Agenţia France Presse, Yuri Cortez, nu s-a supărat, din contră le-a zâmbit fotbaliștilor și le-a făcut semn că nu este cazul să-și facă griji în privința lui. Când și-au dat seama că s-au aruncat peste el, croații i-au cerut iertare și l-au ajutat să se ridice.

"Îmi schimbam obiectivul, când jucătorii au început să alerge înspre mine. Au continuat să vină și au căzut pe mine! A fost un moment nebun, dar erau încântați. Apoi, și-au dat seama dintr-o dată că eu eram sub ei. Apoi, m-au întrebat dacă sunt OK. Unul dintre ei mi-a ridicat obiectivul, iar un alt jucător m-a pupat (n.r. Vida)", a povestit Yuri Cortez, potrivit britanicilor de la Daily Mail.

Croaţii mai vor să îi facă o surpriză lui Cortez. Astfel, acesta a fost sunat de Biroul naţional de turism din Croaţia şi invitat să petreacă o vacanţă, timp de o săptămână, în ţara lui Mandzukic şi Modric, informează cei de la AS.

"Am vorbit câteva minute şi m-au invitat să le descopăr ţara", a fost Cortez, care s-a arătat foarte fericit după discuţia avută cu Kristjan Stanicic, directorul Biroului naţional de turism al Croaţiei. Totuşi, croaţii i-au pus o condiţie lui Cortez: să aducă şi camera de fotografiat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: