image
Sursa foto: Profimedia

"Ești pregătit să mori?" Răspunsul lui Klitschko l-a emoționat pe Piers Morgan: "Unul dintre cele mai tari din viață"

Wladimir Klitschko a văzut cu ochii lui crimele din Ucraina. Fostul campion mondial la categoria grea a vrut să se convingă singur de atrocitățile comise de armata rusă și s-a dus personal să vadă ce a rămas în urmă.

Fratele primarului din Kiev a acordat un interviu emoționant pentru celebrul Piers Morgan.

"Rusia are nevoie de Ucraina, evident, după cum vedem, dar Rusia nu are nevoie de ucraineni. De aceea sunt uciși civili și sunt bombardate districte rezidențiale din orașe, cu bombe cu fosfor și cu dispersie, iar toate astea continuă.

Am fost în Bucha, am văzut cu ochii mei. Toți civilii uciși au fost torturați, cu mâinile legate la spate, cu o împușcătură în cap. Au fost executați. (...)

Lumea a subestimat agresiunea nebunului. Acum, aceasta este consecința. (...) În viața mea nu mi-am imaginat că o ființă umană poate face așa ceva altei ființe umane. Asta am văzut în Bucha", a spus Wladimir Klitschko, într-un interviu pentru emisiunea Piers Morgan Uncensored, citat de publicația Boxing247.

Piers Morgan l-a întrebat pe Wladimir Klitschko dacă e pregătit să moară în acest război, iar răspunsul l-a impresionat și l-a emoționat pe realizatorul emisiunii.

"Puteam să fiu, cu copilul meu, undeva în siguranță. Copilul meu e cel mai important din viața mea. Dar am înțeles, de asemenea, că există lucruri mult mai mari, libertatea, poporul tău, țara ta.

Mi-am pus această întrebare când armata rusă era la periferia orașului și dacă nu aș fi fost gata de asta, aș fi plecat. Ești gata să renunți la tot ce ai pentru țară și pentru libertate? Aceasta e întrebarea pe care milioane de ucraineni și-o pun, iar răspunsul este da", a explicat fostul campion mondial.

Realizatorul emisiunii, Piers Morgan, a fost profund emoționat de discuția cu Wladimir Klitschko și i-a spus-o și lui în direct.

"A fost unul dintre cele mai puternice interviuri pe care cred că le-am făcut în viața mea. Pasiunea, elocvența, rezistența din vocea ta, determinarea!", a spus Piers Morgan.

Întrebat ce mesaj i-ar transmite lui Putin, Wladimir Klitschko a răspuns prompt.

"Nu există vreo cale specială pentru a face ceva cu Putin pentru a-i schimba viața, sau pentru a-i schimba opinia, sau pentru a opri acest război. E vorba doar de mintea unui om nebun. Cum poți să convingi un nebun? Habar nu am", a spus Klitschko.

Întrebat dacă Ucraina poate câștiga acest război cu Rusia, Wladimir Klitschko a răspuns și mai ferm.

"Nu noi am început acest război. Noi nu putem face planuri pentru următorul minut, oră sau zi. Avem nevoie de sprijin, ceea ce primim parțial. Suntem determinați să ne protejăm pe noi, pe familiile noastre, pe copiii noștri, pe părinții noștri care sunt îngropați în pământ.

Aceasta este casa noastră. Nu există îndoială, noi nici măcar nu ne întrebăm dacă putem câștiga. Aceasta este casa noastră, faci totul pentru copiii tăi, pentru familia ta, orice pentru a-i proteja, pentru a le da un viitor", a spus Klitschko.

Wladimir Klitschko, fost campion mondial la categoria grea, luptă pe front alături de fratele său, care este și primar al Kievului, Vitali, și el fost campion mondial.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: