image
Sursa foto: Getty Images

L'Equipe anunţă ”războiul stelelor”. Real Madrid şi Liverpool se luptă pentru Kylian Mbappe

Conform celebrului cotidian L'Equipe, Real Madrid şi FC Liverpool se vor lupta pentru transferul lui Kylian Mbappe de la PSG.

L'Equipe scrie că atât campioana Spaniei cât şi campioana Angliei sunt interesate de serviciile super starului de la Paris Saint Germain. Mbappe nu vrea să mai rămână pe Parc de Prince, motiv pentru care nu şi-a prelungit încă angajamentul cu gruparea din Capitala Franţei.

Pentru a putea face rost de banii necesari achiziţionării lui Mbappe, Liverpool ar fi dispusă să renunţe la Mane şi Salah, scrie şi Daily Express, două dintre starurile fotbalului mondial, de altfel foarte bine cotaţi pe piaţă amândoi.

Real Madrid în schimb strânge deja fonduri pentru transferul galatic al francezului. În această vară, Florentino Perez a vândut jucători de peste 100 de milioane de euro, fără să achiziţioneze un alt fotbalist. Pandemia de coronavirus a afectat financiar Madridul, dar finanţele blanco sunt gestionate de un titan al acestui domeniu, iar Florentino Perez pregăteşte pentru vara viitoare marea lovitură.

Mbappe este de altfel unul dintre jucătorii asupra cărora toată lumea cade de acord la Real Madrid. De la fani, la antrenorul Zinedine Zidane, până la Florentino Perez şi restul oficialilor importanţi din club, cu toţii vor să-l vadă pe Kylian Mbappe, ”galactic”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: