image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal.md și Jurnal TV, cu informații rapide și corecte despre evoluția COVID-19; Record de accesări în ultimele zile

În ultimele zile, Jurnal.md și Jurnal TV au înregistrat record de accesări pe site-uri și pe rețelele de socializare. Știrile noastre, pe care ne străduim să le oferim cititorilor și telespectatorilor cât mai corect și în timp real au acumulat vizualizări record, atingând și un impact masiv pe rețelele de socializare.

Iar reporterii Jurnal TV sunt zilnic la datorie în toată republica, pentru a informa oamenii despre starea reală a lucrurilor, în situația în care spațiul informațional abundă de știri false, băgând panică în oameni.

Ieri, când în Republica Moldova a fost declarată stare de urgență în legătură cu răspândirea virusului COVID-19, pagina de facebook a Jurnal TV a înregistrat record de vizionări ale reportajelor, dar și un impact enorm la toate știrile și postările.

Timp de o singură zi, impactul postărilor pe pagina Jurnal TV a fost de 540.000, iar reportajele au acumulat în total peste jumătate de milion de vizionări în mai puțin de 24 de ore.

Cel mai mare impact l-au avut transmisiunea live a Jurnalului de știri de la 19, reportajul despre faptul că oamenii împânzesc străzile în ciuda restricțiilor, dar și materialul despre carantina din satul Bălceana, după alegerile de duminică.

Pe portalul Jurnal.md, cea mai vizualizată știre a fost cea despre declararea stării de urgență în RM, pentru prima dată în istoria țării. Știrea care conține dezbaterile din Parlament pe seama hotărârii Guvernului, precum și ce prevede starea de urgență pentru 60 de zile, a fost citită într-o singură zi de peste 100 de mii de ori, fiind și cea mai distribuită și comentată de internauți.

Alte știri despre COVID-19, precum bilanțul COVID-19 pe glob în timp real, primul caz de deces în Republica Moldova, situația dramatică din Italia etc, au fost accesate de zeci de mii de ori și distribuite masiv de internauți.

Potrivit datelor Google Analytics, în total, în ultima lună, Jurnal.md a înregistrat 784 de mii de vizitatori unici, peste 2,5 milioane de sesiuni și aproape 4 milioane de afișări.

În legătură cu situația legată de răspândirea COVID-19 și starea de urgență declarată în republică, vă îndemnăm să ne contactați, în cazul în care aveți o știre sau aveți nevoie de ajutor, la numărul de telefon (022) 859-000, pe [email protected] și [email protected], precum și pe paginile noastre: facebook.com/jurnaltv și facebook.com/jurnalmd.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: