image
Sursa foto: poză simbol

Horoscopul zilei de 1 februarie 2022: Scorpionii sunt plini de energie: Află ce se întâmplă cu zodia ta

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul zile de 1 februarie 2022 une că nativii din zodia Berbecului trebuie să renunțe la orgoliu. Astrele te sfătuiesc să asculți opiniile celor din jur atunci când porți o discuție și să nu mai sari atât de ușor la concluzii. Ar trebuii să fii mai răbdătoare. Începutul de lună îți aduce multe provocări pe plan personal.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii din zodia Taurului primesc o surpriză frumoasă din partea unei persoane dragi, scrie catine.ro. Se pare că astrele veghează asupra ta și te ajută să ai parte de momente frumoase alături de cei dragi. Îți vei petrece cea mai mare parte a timpului în compania persoanelor care te fac tot timpul să râzi. Totodată, pe plan financiar nu este exclus să primești o sumă importantă de bani.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii simt nevoia să fie liberi și să experimenteze lucruri noi. Zodiile de aer vor fi puternic influențate la începutul lunii de planeta Jupiter. Ai parte de multe oportunități care îți vor da șansa să ajungi acolo unde îți dorești. Simți nevoia să explorezi locuri noi. Nu te teme să-ți întinzi aripile. Visează măreț și îndrăznește să începi această lună veselă și plină de energie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Deși iubești rutina, astrele îți recomandă ca astăzi să încerci să gândești în afara cutiei. Se pare că ești pusă într-o situație dificilă care necesită o soluție ingenioasă. Doar tu poți rezolva lucrurile. Ai încredere în tine și abordează lucrurile în felul tău propriu. Astrele spun că spre seară vei reuși să-ți dai seama unde ai greșit la început.

Leu: 23 iulie – 22 august

Energia zilei te influențează în mod pozitiv. Ești tot timpul zâmbitoare, iar oamenii din jur te admiră pentru noua ta imagine. Începutul de lună vine cu vești bune pentru tine. S-ar putea să ai aprte de acea întâlnire specială pe care ai așteptat-o cu nerăbdare atât de mult timp. Dragostea plutește în aer, iar tu ești pregătită să te lași iubită și răsfățată de cel ales.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 1 februarie 2022 spune că ar trebui să iei în calcul o mică vacanță. În ultima vreme ai fost tot timpul preocupată de problemele de la locul de muncă. Ai nevoie să te deconectezi și să-ți pui viața în ordine. Oboseala se va strânge tot mai mult și te va aduce în punctul unei alegeri greșite. Fii atentă la deciziile pe care le ai de luat astăzi.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii din zodia Balanței sunt vorbăreți și dornici să-și facă prieteni noi. Astăzi vei fi în centrul atenției și te vei bucura de fiecare interacțiune. S-ar putea să primești o propunere pentru a începe un proiect nou la locul de muncă. Depinde de tine dacă vei alege să-ți asumi această responsabilitate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt plini de energie și dornici să se afirme la locul de muncă. Astrele spun că astăzi o să strălucești printre ceilalți colegi. Muncești din greu, iar roadele eforturilor tale încep să se arate. S-ar putea chiar să primești o promovare. Fii atentă la semnele pe care le primești și nu te teme să-ți expui opiniile cu privire la planurile de viitor.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii au parte de o zi liniștită alături de persoana iubită. Astrele spun că vei începe un nou proiect personal care te va face să privești viitorul cu alți ochi. Ești entuziasmată să vezi cum munca ta va începe să prindă contur. Astrele spun că s-ar putea să primești o vizită neașteptată în cea de-a doua parte a zilei. Fii pregătită pentru multă distracție.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii din zodia Capricornului simt nevoia să se conecteze mai mult cu latura lor spirituală. Astrele îți propun să încerci să te relaxezi și să pui mai mult accent pe dezvoltarea ta personală. Creativitatea te va ajuta să te dezvolți și să-ți dai seama de ce lucruri ai nevoie pentru viitor. Nu renunța la visul tău, în cele din urmă vei ajunge exact acolo unde îți dorești.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Horoscopul zilei de 1 februarie 2022 spune că nativii din zodia Vărsătorului trebuie să fie foarte atenți la lucrurile pe care le împărtășesc cu cei din jur. Nu este momentul să dezvălui un secret important prietenei tale cele mai bune. S-ar putea ca aceasta să-ți trădeze încrederea. Fii precaută și învață să păstrezi lucrurile cu adevărat importante doar pentru tine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Începutul de lună vine doar cu vești bune pentru tine. Astăzi te vei bucura de o surpriză frumoasă din partea celui iubit. După o lungă așteptare a sosit momentul să ai parte de ceea ce-ți dorești. S-ar putea ca în viața ta să apară o schimbare notabilă. Fii pregătită să îmbrățișezi viitorul și să trăiești fiecare moment la maximum.

Noutăţile partenerilor

comentarii: