image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo e ca și transferat la Juventus: Va avea un salariu imens

Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de transferul la Juventus. Jurnaliştii de la As susţin că starul lui Real Madrid a acceptat de câteva săptămâni salariul propus de campioana Italiei, 30 de milioane de euro pe an.

Mai lipseşte doar acordul "galacticilor" pentru ca mutarea să devină şi oficială. Juve a oferit 100 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului în vârstă de 33 de ani.

Fostul preşedinte al lui Juventus, Luciano Moggi, a plusat şi a anunţat că lusitanul ar fi efectuat deja şi vizita medicală la "Bătrâna Doamnă".

"Cred că a semnat şi a făcut deja vizita medicală cu Juventus la Munchen, asta după ce am vorbit cu oameni importanţi", a declarat Moggi.

Fostul conducător al lui Juve a dezvăluit că a fost aproape de a-l aduce pe Cristiano Ronaldo la Juve încă din 2002, când acesta avea 18 ani şi juca la Sporting Lisabona.

"M-a impresionat încă de la acea vârstă cu maturitatea şi alegerile sale. Am făcut contractul, însă Marcelo Salas a refuzat să meargă la Sporting Lisabona pentru că îşi dorea să revină la River Plate. Am oferit cinci milioane de euro în plus atunci pentru un puşti de 18 ani, însă n-am putut face transferul", şi-a amintit Luciano Moggi.

Spaniolii au anunţat şi că o întâlnire între preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, şi agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, este iminentă şi ar putea avea loc chiar în următoarele ore.

Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" îşi doreşte să plece după nouă ani de la Real Madrid din cauza neînţelegerilor cu preşedintele Florentino Perez, care n-a acceptat să-i ofere mărirea salarială promisă. Portughezul câştigă 21 de milioane de euro pe an şi a solicitat un salariu la nivelul lui Messi şi Neymar, care primesc 45 de milioane de euro pe sezon la Barcelona, respectiv 48,9 milioane de euro pe stagiune la PSG.

eal Madrid l-a cumpărat pe Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, pentru 94 de milioane de euro în 2009. În 2003, United l-a transferat de la Sporting în schimbul a 17,5 milioane de euro.

Cifrele lui Cristiano Ronaldo la Real sunt impresionante: 438 de meciuri şi 450 de goluri marcate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: