image
Sursa foto: Getty Images

Solskjaer, OUT de la United: "Decizia e luată". Înlocuitorul a acceptat oferta

Ole Gunanr Solskjaer are zilele numărate la Manchester United. Presa din Anglia a anunţat, joi, că şefii lui Manchester United au luat decizia să-l dea afară pe Solskjaer, care e OUT de la echipă, dar anunţul va fi făcut după ce va fi găsit un înlocuitor pentru tehnicianul norvegian.

În ciuda transferurilor tari făcute în vară, Manchester United e departe de primul loc în Premier League, astfel că soarta lui Ole Gunnar Solskjaer e pecetluită. Manchester Evening News scrie că Solskjaer e OUT după ce şefii lui United au luat decizia de a-l demite.

Sursa citată mai scrie că demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer va avea loc doar după ce conducerea clubului de pe Old Trafford va găsi un înlocuitor pentru tehnicianul norvegian. Manchester United are o listă scurtă, de trei nume, pentru banca tehnică după plecarea lui Solskjaer. Erik ten Hag (Ajax), Ralf Rangnick (liber de contract) şi Brendan Rodgers (Leicester) sunt cei trei antrenori de pe listă.

După 11 etape scurse din Premier League, Manchester United se află pe locul şase în clasament, cu 17 puncte strânse, şi cu trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Meciurile pierdute cu Liverpool (0-5) şi cu Manchester City (0-2) atârnă greu de scaunul lui Ole Gunnar Solskjaer, care se clatină serios.

Acum 10 zile, cei de la CaughtOffside au anunţat că Manchester United a bătut palma cu noul antrenor de pe Old Trafford. Sursa citată scrie că Brendan Rodgers, antrenorul lui Leicester, şi-a dat acordul verbal de a prelua pe Manchester United, dar vrea să o facă în vară, la finalul sezonului pentru a avea timp să pregătească totul în vederea noii stagiuni.

Totuşi, se pare că Manchester United nu vrea să mai aştepte şi insistă pentru ca Brendan Rodgers să vină să preia banca tehnică de pe Old Trafford încă din acest moment. Brendan Rodgers a fost la un pas să ia titlul cu Liverpool în 2014, dar a ratat trofeul la mustaţă în faţa lui Chelsea.

Brendan Rodgers mai are contract cu Leicester City până în 2025 şi, în carieră, le-a mai antrenat pe Reading, Chelsea U18, Watford, Swansea, Liverpool şi Celtic.

Noutăţile partenerilor

comentarii: