image
Sursa foto: poliția.md

Orhei: 6 persoane au ajuns la spital, după ce un tânăr de 21 de ani a urcat beat la volan, fără permis, lovind un microbuz

5 pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, aflat în stare de ebrietate și fără a deține permis de conducere, a ieșit pe contrasens și a tamponat lateral un microbuz.

Astăzi, în jurul orei 05.30, poliția din Orhei a fost sesizată, precum că pe traseul din apropierea localității Ivancea s-a produs un accident rutier, cu persoane traumatizate.

Oamenii legii au stabilit că, automobilul de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, fără a deține permis de conducere, a ieșit pe contrasens și a tamponat lateral un microbuz care activează pe ruta regulată Orhei-Chișinău.

În urma impactului, conducătorul microbuzului și 5 pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spitalul raional Orhei, cu diverse traumatisme.

În urma testării șoferilor cu aparatul de tip Drager, s-a stabilit că tânărul de 21 de ani avea 0,18 mg/l alcool în aerul respirat.

Alte circumstanțe se stabilesc.

poliția.mdpoliția.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: