image
Sursa foto: IP Briceni

Accidentul teribil de la Briceni: Trei persoane au ajuns la spital, după ce un camion a intrat violent peste mașini // FOTO

UDPATE 12:30 // Forțele de ordine vin cu noi detalii privind accidentul grav de la Briceni. Potrivit acestora, impactul a avut loc la ora 10:20 în orașul Lipcani. Trei persoane au fost transportate la spital cu leziuni.

„Un bărbat în vârstă de 55 de ani, conducând cap tractorul de model Volvo cu semiremorcă, fiind încarcat aproximativ cu 20 tone de pietriș, în urma unei defecțiuni tehnice a pierdut controlul autocamionului și s-a tamponat în patru automobile parcate pe acostament. În urma accidentului, doi șoferi s-au ales cu leziuni corporale și pasagerul din automobilul Nissan, o femeie în vârstă de 53 de ani”, a declarat ofițerul de presă al IP Briceni.

În prezent se petrec măsuri speciale si acţiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

--------------------------------------------

Accident cumplit la Briceni în această dimineață cu implicarea mai multor mijloace de transport. Un camion a intrat violent în mai multe automobile, acestea fiind făcute zob. Martorii vorbesc despre mai multe persoane rănite.

Un filmuleț de la locul accidentului a fost plasat de un martor pe rețelele sociale. Din acesta se observă că TIR-ul a intrat peste mai multe mașini, acestea fiind distruse.

Martorul care a surpins imaginile spune că „sunt mai mulți răniți, iar o persoană a fost transportată în stare gravă la spital”.

Ofițerul de presă al IP Briceni, Svetlana Talpă, ne-a declarat că poliția se află la fața locului pentru a investiga circumstanțele producerii accidentului, iar cu detalii vor reveni ulterior.

IP BriceniIP Briceni
IP BriceniIP Briceni
IP BriceniIP Briceni
IP BriceniIP Briceni

IP BriceniIP Briceni

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: