image
Sursa foto: poliția.md//foto simbol

Chișinău: Un ofițer INI, snopit în bătăi de doi tineri beți criță

Un bărbat de 34 de ani, care se presupune că ar fi un angajat al Inspectoratului Național de Investigații, a fost snopit în bătăi de doi tineri, sportivi, după ce victima le-ar fi făcut o observație. Cei doi indivizi se aflau în stare de ebrietate, spune Poliția.

Incidentul a avut loc ieri dimineața, poliția fiind alertată să intervină la ora 4.45, pe strada Vasile Lupu din capitală, când cei doi tineri de 20 și 23 de ani consumau băuturi spirtoase în spațiul public. Ofițerul INI le-ar fi făcut o observație celor doi, în urma căreia s-a iscat un scandal care a degenerat în bătaie.

În urma incidentului bărbatul de 34 de ani s-a ales cu anumite traumatisme. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, cei doi indivizi au fost escortați la inspectoratul de poliție, iar în urma audierilor și-au recunoscut vina.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru huliganism, circumstanțele cazului sunt investigate în continuare de către politiști.

Potrivit surselor deschide.md, cei doi agresori ar fi Marin Robu, în vârstă de 20 de ani, campion european la ridicarea greutăților și Cristin Matasă, în vârstă de 23 de ani, halterofil. Totodată, este de menționat că recent Matasă a depus actele pentru a fi angajat în cadrul Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”. Oleg Bârliba, șeful IP Buiucani, a confirmat pentru aceeași sursă cazul și persoanele implicate în bătaie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: