image
Sursa foto: facebook.com/hospicesofhopemoldova

„Susține jucătorul preferat la Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova!”

Vino pe 2 martie 2019, începând cu ora 10.00, la STIGA Club (blvd. Dacia 31) și susține jucătorul tău preferat la Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova!

Pe 2 martie 2019 Hospices of Hope Moldova organizează cea de-a doua ediție a Turneului de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova. Evenimentul va avea loc la STIGA Club (blvd. Dacia 31), cu începere la ora 10.00 și va reuni 24 de echipe care vor juca tenis de masă pentru o cauză caritabilă.

Printre echipele care vor concura pentru locul I sunt reprezentanți a unor companii, instituții bancare, rețele hoteliere care activează în Republica Moldova, dar și ale unor delegații și misiuni internaționale, precum Delegația Uniunii Europene – care va fi reprezentată de însăși Șeful Delegației, E.S. Dnul Peter Michalko alături de Dna. Michalkova, Ambasada Suediei – reprezentată de E.S. Dna Anna Lyberg și campionul ediției precedente a Turneului, Ambasada Italiei, Ambasada Statelor Unite ale Americii și Banca Mondială.

tenistenis

Accesul la eveniment este liber pentru susținătorii jucătorilor, iar pentru cei pasionați de Tenis de Masă, dar care nu vor putea fi prezenți la eveniment, veți putea urmări desfășurarea acestuia pe pagina de facebook a organizatorilor: facebook.com/hospicesofhopemoldova.

Evenimentul este organizat cu susținerea Ellation Moldova și MAIB, alături de Trigor AVD, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Federația de Tenis de Masă din Moldova, Sporter, Coca-Cola Hellenic și Dulcinella.

Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova. Astfel fiecare echipă participantă a fost rugată să facă o donație de 2000 MDL, fonduri care vor fi utilizate în continuare pentru dezvoltarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 600 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 15.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: