image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase dezvăluie cele trei dimensiuni care au dus la invalidarea alegerilor din Chișinău

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, spune că la baza deciziei privind invalidarea alegerilor din Chişinău stau trei dimensiuni.

„Prima este frica diabolică a lui Plahotniuc de un exponent al poporului, al populației, de un om cu mandat pe care îl va utiliza în beneficiul oamenilor și în detrimentul lui Plahotniuc”, a adăugat Andrei Năstase.

„A doua dimensiune este perspectiva alegerilor parlamentare din această toamnă sau iarnă – bandiții lasă deocamdată fără dată aceste alegeri”, a adăugat liderul Platformei DA.

În continuare, Andrei Năstase spune că „cea de-a treia dimensiune este mafia imobiliară, pe care o controlează Plahotniuc și care a început deja să pună stăpânire pe Chișinău, să-l sufoce cu construcții ilegale pe terenuri de joacă și parcuri”.

„Unul dintre exemplele elocvente în acest sens este și această decizie a instanțelor de judecată coordonate de Plahotniuc prin care acestuia i se permite să construiască în parcul central al capitalei, pe locul fostei cafenele „Guguță” un hotel supraetajat”, a mai explicat liderul Platformei DA.

În context, liderul Platformei DA a venit cu un îndemn la protest: „Mâine dimineață, la ora 10:00, vom merge la un protest în fața primăriei Chișinău, să determinăm Consiliul Municipal Chișinău să treacă din domeniul privat al municipalității în domeniul public terenul din parc, pentru al putea proteja împotriva ilegalităților la care urmează să-l supună acest criminal, Plahotniuc, având la dispoziție niște hotărâri judecătorești ilegale, criminale care pot fi ulterior - atunci când vom avea o justiție corectă, o procuratură corectă – revizuite. Până atunci însă trebuie sa ne manifestăm, trebuie să protestăm”.

„Mâine, la ora 10:00, în fata primăriei Chișinău. Iar pe data de 26 august toată lumea, dar absolut toată lumea, veniți acasă, prieteni , din toată diaspora: că sunteți în Rusia, că sunteți în Uniunea Europeană, că sunteți în SUA, în Canada. Veniți acasă! Fără voi părinții voștri mor aici de foame, de sărăcie, de corupție, de batjocura unui criminal, Plahotniuc, și a circarilor săi”, a adăugat Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: