image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United "sparge pușculița" pentru Pogba! Doar Ronaldo a primit un salariu mai mare în istoria Premier League

Paul Pogba este unul dintre cei mai buni fotbaliști care pot semna un precontract cu orice echipă, deoarece a intrat la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu Manchester United.

Campionul mondial își dorește să plece de pe Old Trafford, dar echipa sa trage cu dinții de prelungirea contractului și vrea să îi dea un salariu aproape la fel de mare ca al lui Cristiano Ronaldo (36 de ani), cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League.

Conform Marca, Manchester United este dispusă să "spargă pușculița" pentru mijlocașul central de 28 de ani. Vicecampioana Angliei vrea să îi ofere lui Pogba un salariu de aproximativ 28,8 milioane de euro pe an.

Dacă acceptă, francezul ar deveni al doilea cel mai bine plătit fotbalist din istoria campionatului englez. Deținătorul recordului, Ronaldo, încasează anual 30,8 milioane de euro pe "Teatrul Viselor".

În ultimii doi ani s-a tot discutat despre o eventuală plecare a lui Paul Pogba de la Manchester United, iar francezul a cam ajuns la capătul răbdării. A spus-o la un moment dat și impresarul său, Mino Raiola.

Numai că din ianuarie, el a intrat în ultimele 6 luni de contract, așa că "diavolii" pot să-l piardă fără să primească vreun ban în schimbul său.

Astfel, dacă vrea să fie lăsat să plece acum, iar United să încaseze o sumă de bani, Pogba ar trebui să se ducă la conducere și să ceară singur să plece. Asta pentru ca "diavolii" să aibă scris "negru pe alb" dorința lui și să nu se mai "joace de-a transferul".

Citeşte mai mult despre

comentarii: