image
Sursa foto: Getty Images

Jadon Sancho, tot mai aproape de Manchester United! Cum arată ultima oferta și ce sumă cere Borussia Dortmund

Jadon Sancho (21 de ani), extrema dreaptă a Borussiei Dortmund, este tot mai aproape de un transfer la Manchester United, după numeroase negocieri între cele două cluburi.

În ultimele zile, Manchester United a revenit cu oferte îmbunătățite, iar Borussia Dortmund a acceptat să negocieze. Astfel, ultima ofertă a englezilor este de 85 de milioane de euro, însă clubul german cere 95 de milioane, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Manchester United este pregătită să includă mai multe bonusuri în contract pentru a satisface cerințele celor de la Dortmund, iar Bild anunță că transferul este tot mai aproape și ar putea fi anunțat în următoarele zile.

De asemenea, United s-a înțeles cu Sancho, iar suma primită de agentul jucătorului este stabilită deja, astfel că singurul impediment rămâne, pentru moment, suma de transfer.

Oficialii Borussiei Dortmund au confirmat la finalul sezonului trecut că Jadon Sancho a primit acceptul de a pleca în această vară, în ciuda faptului că înțelegerea englezului expiră în 2023. Totuși, germanii nu sunt dispuși să primească o sumă mai mică decât 95 de milioane de euro.

În prezent, Sancho se află la EURO 2020 alături de naționala Angliei, unde a fost folosit doar 10 minute, în meciul cu Cehia, ultimul din grupă, câștigat de englezi, scor 1-0.

Jadon Sancho s-a format la juniorii lui Manchester City, iar Borussia Dortmund l-a transferat în 2017 pentru aproximativ 8 milioane de euro. Englezul a impresionat în cei patru ani petrecuți în Bundesliga, reușind să acumuleze 137 de meciuri, 50 de goluri și 64 de pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: