image
Sursa foto: Jurnal TV

Reportajul Jurnal TV despre femeia care locuiește de 12 ani într-un bordei, viral pe net: Un milion de afișări în două zile

Reportajul realizat de Jurnal TV despre femeia din Chișinău care locuiește de 12 ani într-un bordei săpat în pădure, la marginea orașului, a devenit viral pe rețelele de socializare. În doar două zile, reportajul a fost vizualizat de peste 1,1 milioane de ori și distribuit de mii de internauți.

Reportajul povestește istoria unei femei din Chișinău care stă de 12 ani într-un bordei săpat în padure, la marginea orașului.

Timp de doar două zile, reportajul a acumulat peste un milion de accesări pe pagina de facebook a Jurnal TV.

bordeibordei

Valentina Coadă a avut cândva un apartament la bloc, dar din cauza fostului soț a ajuns pe drumuri, cu șapte copii. Cei mai mari s-au imprăștiat, au viața lor, iar mezinii au ramas în preajmă, deocamdată.

Câțiva ani în urmă, Valentina Coadă locuia cu familia sa într-un apartament cu două camere. Avea o viață ca toată lumea, până într-o zi, când nu a mai putut să deschidă ușa casei. A dormit în stradă, pe unde apuca, alături de copii. Cei mai mari au fost duși la internat, așa că a fost nevoită să se adăpostească în pădure.

La ai săi 62 de ani, Valentina Coadă stă, deocamdată, cu cei mai mici copiii, Andrei și Vasile. Băieții au amenajat, cum au putut, o curte și îi spun acestui loc „acasă”. În bordei a fost improvizat un cuptor, au fost aduse niște dulapuri. Din scânduri au făcut paturi, iar un covor ascunde țărâna.

Femeia nu are niciun act valabil. În asemenea situație, nimeni nu o ia la muncă. De pensie, nici vorbă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: