image
Sursa foto: Dumitru Rusu//Facebook

Preot din Călărași: „Când vă rog să veniți la Sf. Liturghie ziceți că vă dor picioarele, iar aici dormiți ca leii la soare”

„Am rămas șocat de ce am văzut și simțit, o rușine națională, în fața Curții Constituționale se petrec acele proteste pașnice”, sunt declarațiile făcute de preotul Dumitru Rusu, de la biserica Sfânta Cuvioasa Paraschiva din orașul Călărași. Acesta spune că fiind în treacăt la Mitropolia Basarabiei, a văzut zeci de enoriași și localnici din Călărași, care de câteva zile „protestează” în corturi pe la unele instituții de stat pentru bani.

„Azi 12.06.2019 trecând în treacăt la MITROPOLIA Basarabiei, am rămas șocat ce am văzut și simțit, o rușine națională, în fața Curții Constituționale se petrec acele proteste pașnice, trecând am văzut concetățeni din orașul Călărași și chiar din parohia noastră.

Am rămas șocat cine apără și ce cinste se face acelei Curți, un șir de lodari și lenoși pentru 500 de lei. Mă apropii de unii cunoscuți și i-am întrebat, iar ei așa veseli că m-au văzut și îi întreb:

„Cum fraților când vă rog să veniți la Sf. Liturghie ziceți că vă dor picioarele și fel de fel de motive, iar aici nimic nu vă dor, dormiți ca leii la soare”.

Sau mai rușinat, dar îmi zic ei părinte ne-au promis câte 500 de lei dar după două zile și iaca trebuie să mai tolănim un pic. Mergând mai sus să vezi ce priveliște mâncare trântită pe sub copaci stricată ( se vede că e înăcrită deja la distribuire că o arunc pe sub tufari), un miros insuportabil de la WC ce nu poți trece, mi se pare că tualetele fierb acolo, un haos a ajuns în lume, Unde le e CREDINȚA acestor oameni, au pierdut pe Dumnezeu.....”, a scris pe pagina sa de Facebook preotul Dumitru Rusu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: