image
Sursa foto: Getty Images

Cum a fost surprins Luis Diaz imediat după fluierul final. Imagini emoționante cu noul star al lui Liverpool

Liverpool a obținut calificarea în finala Champions League, după ce învins-o pe Villarreal, scor 3-2 (5-2 la general).

"Cormoranii" au fost la un pas de dezastru, întrucât spaniolii au condus cu 2-0 și chiar plecau cu prima șansă pentru calificarea în finală, având în vedere desfășurarea meciului în prima repriză. Englezii au reușit, însă, să arate o altă față în partea secundă și să marcheze trei goluri.

Jurgen Klopp (54 de ani) l-a trimis în teren pe Luis Diaz (25 de ani) în startul reprizei secunde, o alegere ce s-a dovedit a fi extrem de inspirată. Columbianul a făcut un nou meci bun în tricoul noii sale echipe și a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor.

Sud-americanul a înscris golul egalizator, de 2-2, din centrarea lui Trent Alexander-Arnold (23 de ani), reușita care le-a oferit liniște elevilor lui Klopp. La finalul meciului, Diaz nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi chiar pe teren.

Diaz a ajuns la Liverpool în iarnă, după ce britanicii l-au luat de la Porto în schimbul a 45 de milioane de euro. Atacantul s-a adaptat extrem de rapid la noul său club, pentru care a disputat deja 21 de meciuri (5 goluri și 3 assist-uri).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: