image
Sursa foto: facebook.com

Vadim Jardan și Alexei Serebreanschi neagă că ar urma să fie numiți șefi adjuncți la SIS

Vadim Jardan și Alexei Serebreanschi neagă informațiile că ar urma să fie numiți mâine, sefi adjuncți la Serviciului de Informații și Securitate. Aceștia spun că informațiile apărute în spațiul public ar fi știri false, generate de SIS.

„Informațiile despre legăturile de rudenie cu deputatul din partea Partidului Șor Petru Jardan nu sunt adevărate. Este doar o coincidență de nume. Nu candidez pentru nici o funcție și nu am vreo tangență cu faptele expuse. Aceste informații sunt generate de telegram canale care aparțin SIS-ului și au apărut pentru prima dată acum jumătate de an în urmă. În privința acestora am acționat legal cerând să fie eliminate. Mai mult, nu am solicitat dreptul la pensie, ci doar recalcularea acesteia. Neg orice relațiile cu politicienii care apar lângă numele meu”, a declarat Vadim Jardan pentru Jurnal.md

Și un alt presupus candidat care ar urma să fie numit mâine la șefia SIS dezminte informațiile. Alexei Serebreanschi a precizat că se va adresa la Procuratură în legătură cu informațiile apărute.

Nu candidez la așa funcție. Este o creatură a SIS-ului în frunte cu Alexandru Esaulenco. Am sesozat și anterior Procuratura Generală. Nu sunt vizat în niciun scandal. Mâine voi sesiza PG referitor la apariția acestor falsuri pentru că îmi denigrează imaginea”, a declarat acesta.

Amintim că mâine, conducerea Serviciului de Informații și Securitate ar urma să numească șefii adjuncți ai instituției.

Noutăţile partenerilor

comentarii: