image
Sursa foto: Profimedia

Viitorul lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan, sub semnul întrebării! Rossonerii s-au săturat de accidentările suedezului

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) a absentat din nou la meciul dintre AC Milan și Torino, scor 0-0, din cauza unei accidentări la genunchi, iar oficialii rossonerilor s-ar fi săturat de problemele repetate ale suedezului.

Potrivit Gazzetta dello Sport, rossonerii au ajuns la concluzia că Ibrahimovic nu mai poate ajuta echipa, iar absențele sale repetate sunt consecințe ale oboselii și al ritmului alert impus de Serie A.

Ibrahimovic a ajuns deja la 16 partide ratate în acest sezon, iar acest lucru i-a făcut pe milanezi să se gândească mai bine dacă să prelungească înțelegerea cu atacantul suedez ajuns la 40 de ani.

Contractul lui Zlatan Ibrahimovic va expira în vară, însă fotbalistul a mărturisit în repetate rânduri că vrea să își continue cariera de jucător.

Totuși, în Italia se vehiculează că suedezul ar lua în considerare să se retragă în cazul în care AC Milan nu va câștiga titlul în acest sezon. Rossonerii sunt lideri în Serie A, cu un total de 68 de puncte, la două puncte în fața lui Inter, care are 68 de puncte și un joc în minus.

Recent, Ibrahimovic a fost din nou întrebat despre retragere, iar suedezul a formulat un răspuns caracteristic, în care nu s-a sfiit să dea dovadă de puțină aroganță.

Zlatan a declarat că va pune punct carierei de fotbalist doar în momentul în care va vedea un jucător mai bun decât el.

”Cât timp voi juca? Până când voi vedea pe cineva mai bun decât mine. Nu vreau să mă retrag și apoi să spun că aș fi putut continua. Aș regreta lucrul ăsta pentru tot restul vieții mele. Viitorul este necunoscut. Nu îmi fac planuri, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: