image
Sursa foto: Getty Images

Ibrahimovic strânge bani pentru spitale în modul caracteristic: Dacă nu vine virusul la Zlatan, va merge Zlatan după viru

Zlatan Ibrahimovic, jucătorul lui AC Milan, a lansat o inițiativă prin care dorește să strângă bani pentru spitalele din Italia, cea mai afectață țară din Europa de coronavirus.

Ideea suedezului este de a strânge bani pe care să îi doneze, apoi, spitalelor din Milano, Rozzano, Torino și Bergamo.

Atacantul de 38 de ani a postat un filmuleț în care a promovat această inițiativă și pe care l-a încheiat în nota sa caracteristică:

"Salut! Sunt Zlatan Ibrahimovic. Italia mi-a oferit întotdeauna foarte mult, iar în acest moment dramatic trebuie și vreau să fac ceva concret pentru a ajuta această țară pe care o iubesc.

Împreună cu oameni care lucrează alături de mine am decis să creem o fundație și să profităm de numele meu pentru a răspândi acest mesaj la cât mai multă lume posibil.

Contez acum pe generozitatea colegilor mei, pe generozitatea tuturor sportivilor profesioniști și pe toți cei care vor să aibă o contribuție mai mică sau mai mare, ca să scăpăm de acest virus.

Este o problemă gravă și este nevoie de mult ajutor, iar lumea are nevoie de mai mult decât de un simplu video.

Împreună chiar putem ajuta spitalele și medicii care luptă neobosiți în fiecare zi pentru a ne salva viețile. Astăzi noi trebuie să îi încurajăm! Haideți să scăpăm de acest virus împreună și să câștigăm meciul!

Și țineți minte: Dacă virusul nu va veni la Zlatan, atunci Zlatan va merge după virus!", a fost mesajul lui Zlatan Ibrahimovic.

Deja au fostr strânși peste 100.000 de euro de către fundația lui Zlatan Ibrahimovic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: