image
Sursa foto: Getty Images

Robinho, condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol: Curtea de Apel a menținut sentința! Ce urmează pentru brazilian

Robinho, fostul fotbalist brazilian de la Real Madrid, Manchester City sau AC Milan, a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare pentru viol.

Decizia a fost dictată de tribunalul italian încă din 2017, dar Robinho și reprezentanții săi legali au făcut apel. Condamnarea la închisoare a fost confirmată atât în decembrie, la primul apel, cât și astăzi, 9 martie, la Curtea de Apel din Milano, anunță Mondosportivo.

Fapta pentru care Robinho, alături de alți patru apropiați, dintre care a putut fi identificat unul singur, Ricardo Falco, au fost condamnați la nouă ani de închisoare cu executare datează din ianuarie 2013 și a avut loc la Milano.

În seara zilei de 22 ianuarie 2013, Robinho, alături de cei patru prieteni, ar fi drogat și violat, o tânără de 22 de ani, de cetățenie albaneză, într-un club din Milano.

Decizia că speța lui Robinho se încadrează la viol a fost luată în urma consultării camerelor de luat vederi, în urma cărora s-a constatat că tânără era inconștientă.

”Probele video demonstrează fără echivoc faptul că victima era în stare de inconștiență”, au transmis procurorii, conform sursei citate anterior.

Conform Globo, Robinho mai are o cale de atac asupra deciziei, dar dacă și la al treilea apel se va decide că este vinovat, sentința va deveni definitivă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: