image
Sursa foto: Instagram

Rusul Daniil Medvedev, mesaj emoționant: "Cer pace între țări. Fiecare copil nu ar trebui să înceteze să viseze"

Rusul Daniil Medvedev (26 de ani) va ocupa locul întâi în clasamentul ATP, după ce l-a întrecut la puncte pe sârbul Novak Djokovic (34 de ani).

În contextul în care Rusia a invadat Ucraina de patru zile, Daniil Medvedev a transmis un mesaj emoționat pe rețelele sociale, prin care vrea să promoveze pacea în lume.

Daniil Medvedev vrea să nu mai existe tensiuni între țări și transmite că fiecar copil ar trebui să aibă dreptul de a visa la lucruri frumoase în viață, nu să le fie stopate din fașă.

”Vă amintiți cu toții ce am spus după finala Australian Open? Această poveste a fost doar despre mine, despre visele mele din copilărie. Și astăzi vreau să vorbesc în numele fiecărui copil din lume. Toți au vise, viața lor abia începe, atât de multe experiențe frumoase urmează să vină: primii prieteni, primele emoții mari. Tot ceea ce simt și văd este pentru prima dată în viața lor. De aceea vreau să cer pace în lume, pace între țări.

Copiii se nasc cu încredere interioară în lume, cred atât de mult în orice: în oameni, în dragoste, în siguranță și dreptate, în șansele lor în viață. Să fim împreună și să le arătăm că este adevărat, pentru că fiecare copil nu ar trebui să înceteze să viseze.”, a scris Daniil Medvedev, pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: