Wilson a susţinut într-o serie de postări pe Twitter că i-a fost greu "să audă despre toate aceste cazuri de hărţuire sexuală la Hollywood", după care a descris două incidente similare care i s-au întâmplat ei.

În primul incident un actor celebru, pe care nu l-a numit, i-ar fi cerut actriţei să-i introducă un deget în posterior în timp ce prietenii săi ar fi urmat să filmeze totul cu telefoanele mobile. "Mi-am sunat imediat agentul iar avocatul meu a făcut o plângere la adresa studiourilor pentru care lucram atunci pentru a mă proteja pe viitor de astfel de incidente", a susţinut ea.

Actriţa în vârstă de 37 de ani a mai povestit un astfel de incident produs la începutul carierei sale, când s-a întâlnit într-o cameră de hotel cu un regizor de top.

"Nu s-a întâmplat nimic atunci pentru că pe regizor l-a sunat soţia care a început să-l acuze la telefon că se culcă cu actriţe. Eu am fost foarte naivă şi am crezut că ne întâlnim doar pentru a discuta despre un rol", a susţinut ea.La jumătatea săptămânii comedianul american Louis C. K. a fost acuzat de cinci femei de comportament sexual inadecvat, acuzaţii pe care le-a recunoscut, precizând că regretă cele întâmplate.