image
Sursa foto: Jurnal.md

Fiul deputatului Ștefan Gațcan și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel care costă între 25.000 și 45.000 de dolari

Vlad Gațcan, fiul deputatului PSRM Ștefan Gațcan, și-a cerut recent în căsătorie iubita - bloggerița Marinela Bezer. Inelul de logodnă valorează între 25.000 și 45.000 de dolari, iar suma exorbitantă a stârnit discuții pe rețelele de socializare.

Potrivit unui site de vânzări, inelul de logodnă procurat de fiul deputatului ar costa între 25.000 și 45.000 de dolari.

Logodnica acestuia a făcut și o postare pe instagram în care a menționat că nu este un simplu inel, ci este cel mai iconic inel de la Harry Winston și se numeste "The One" și că iubitul ei a muncit ani la rând pentru a strânge bani pentru asemenea inel.

1stdibs.com1stdibs.com

instagram.coninstagram.con

Între timp, după comentariile apărute pe internet, precum că fiul deputatului ar fi băiat de bani gata și că își permite o viață de lux datorită tatălui său, bloggerița a revenit cu o altă postare în apărarea logodnicului său..

„Vlad este un tanar antreprenor care a inceput un business in Marea Britanie, 4 ani in urma, fiind in primul an de universitate, din cei 1500€ adunati de el. Nu i-a placut niciodata sa ia bani de la parinti si nici sa imprumute. De aceea, inca din bancile scolii, isi castiga bani de buzunar, incercand tot felul de afaceri, de la a vinde huse pentru telefon, la a crea tricouri personalizate. La moment are un business in comertul online, inclusiv cateva produse care au ajuns bestseller in Marea Britanie. Acesta ii permite sa duca o viata decenta la Londra si sa calatoreasca in jurul lumii. Din pacate noi venim dintr-o societate cu o mentalitate bolnava, in care oamenii nu cred ca poti castiga banii legal si cinstit sau fara ajutorul parintilor”, a scris tânăra.

Cuplul a emigrat câțiva ani în urmă în Marea Britanie, iar împreună ar fi pus de roate o afacere în comerțul online.

Noutăţile partenerilor

comentarii: