image
Sursa foto: Getty Images

O nouă afacere pentru Cristiano Ronaldo: Sunt cu adevărat entuziasmat

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, starul echipei italiene de fotbal Juventus şi un veritabil fenomen de marketing, îşi va lansa propria linie de ochelari de soare împreună cu grupul Italia Independent, fondat de Lapo Elkan, unul din moştenitorii dinastiei Agnelli şi acţionarul majoritar al clubului Juventus, informează AFP.

Conform Forbes, Cristiano Ronaldo a obţinut anul trecut venituri de 109 milioane dolari (99 milioane euro), dintre care 44 de milioane din sponsorizări. Unul dintre principalele sale contracte este cu fabricantul american de echipament sportiv Nike, care datează din anul 2004.

"Am fost întotdeauna pasionat de ochelari şi mereu mi-am dorit propria linie. Sunt cu adevărat entuziasmat să colaborez cu Italia Independent în acestui proiect", a comentat starul portughez într-un comunicat publicat miercuri de Italia Independent.

Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur" şi al Ligii Campionilor a precizat că este "foarte atent la detalii şi întotdeauna a ''muncit pentru a atinge perfecţiunea'' în tot ce face.

La rândul său, Lapo Elkann s-a felicitat pentru acest contract exclusiv, pe o durată de cinci ani, cu vedeta lusitană: "Astăzi pentru mine şi pentru Italia Independent este o zi memorabilă: obţinerea licenţei 'eyewear' CR7 este de o importanţă extraordinară în parcursul nostru de creştere".

Nepotul legendarului Gianni Agnelli, Lapo Elkann, în vârstă de 42 ani, este unul dintre moştenitorii familiei Agnelli, fondatoarea grupului de automobile Fiat şi acţionară majoritară la clubul Juventus Torino prin intermediul holdingului Exor.

Cunoscut pentru escapadele sale, el a creat în 2007 propria sa marcă, Italia Independent, care comercializează îmbrăcăminte şi accesorii de lux.

Înainte de Crăciun, Lapo Elkan a fost victima unui grav accident de circulaţie în urma căruia s-a aflat timp de zece zile în comă şi apoi a fost transportat în Elveţia pentru perioada de convalescenţă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: