În partida de marţi seară, Wissam Ben Yedder a marcat ambele goluri ale învingătorilor, în minutele 74 şi 78, în timp ce Romelu Lukaku a redus din diferenţă, în minutul 84.

Introdus pe teren în minutul 72, Ben Yedder l-a învins mai întâi pe De Gea cu un şut plasat, după ce s-a demarcat perfect printre Bailly şi Smalling, în urma unei pase primite de la Sarabia. Patru minute mai târziu, atacantul francez a reluat din apropiere, cu capul, şi a dus scorul la 2-0. Lukaku avea să marcheze şi el, în minutul 84, cu o execuţie acrobatică din interiorul careului de şase metri, însă golul său a venit prea târziu, din moment ce gazdele mai aveau nevoie de două goluri.

Ieri, a mai obţinut calificarea în sferturi AS Roma, după ce a învins Şahtar Doneţk, pe Stadio Olimpico, scor 1-0. În tur, ucrainenii au învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Real Madrid, Liverpool, Juventus şi Manchester City sunt celelalte echipe ajunse în această fază a competiţiei, în urma partidelor de săptămâna trecută.

Astăzi, sunt programate ultimele două meciuri din optimi: FC Barcelona - Chelsea, în tur 1-1, şi Beşiktaş - Bayern, în tur 0-5.