Steinhaus nu a avut emoţii, deşi arbitra în faţa a 50.000 spectatori aflaţi pe Stadionul Olimpic din Berlin, printre care se afla şi partenerul ei de viaţă, fostul arbitru englez Howard Webb.

''Am spus înainte de meci că sexul nu are nicio importanţă, a declarat antrenorul lui Bremen, Alexander Nouri. Ceea ce contează este performanţa şi azi a fost OK''.

''Respect total, a opinat tehnicianul lui Hertha, Pal Dardai. A lăsat mult jocul liber, deşi a fost un meci foarte fizic. Sunt mulţumit''.

Bibiana Steinhaus, o funcţionară de poliţie de 38 ani, a arătat un singur cartonaş galben, berlinezului Per Cilian Skjelbred, pentru o intervenţie mai tare.

Reinhard Grindel, preşedintele federaţiei germane, a opinat că ''ea a fost sub o presiune enormă, dar a luat decizii bune în toate situaţiile critice şi s-a văzut că are o experienţă incredibilă''.

Arbitra germană a oficiat 6 sezoane în liga secundă germană masculină, iar în fotbalul feminin a fost delegată la cele mai prestigioase evenimente, de la finale de Cupă Mondială şi JO, la Liga Campionilor.