''Les Bleus'' au deschis scorul prin Olivier Giroud (37), dar la pauză scorul era egal, 1-1, după golul lui Jimmy Durmaz (43). Când nimeni nu se mai aştepta, Ola Toivonen a reuşit golul victoriei (90+3) pentru scandinavi, sancţionând pasa greşită a lui Lloris. 

O mare surpriză a produs micuţa echipă a Andorrei, care a dispus de Ungaria, participantă la EURO 2016, cu 1-0. Golul andorranilor a fost înscris de Marc Rebes (26), iar echipa a părăsit ultimul loc în grupă. Pentru Andorra a fost a doua victorie în 101 meciuri în preliminarii (pentru EURO sau CM).

Andorra a încheiat astfel o serie de 66 de partide oficiale fără victorie, care se întinde pe o durată de 13 ani. Precedenta victoria a andorranilor într-o partidă oficială data din octombrie 2004, 1-0 cu Macedonia, în preliminariile CM 2006. Totuşi, ibericii au arătat semne de reviriment anul acesta, învingând San Marino cu 2-0 în meci amical, în februarie, şi remizând cu Insulele Feroe (0-0) în martie, în actuala campanie de calificare la CM 2018. este demn de remarcat şi faptul că Andorra nu a primit gol în ultimele sale trei partide.

Portugalia, campioana continentală, a dispus la scor de forfait, 3-0, de Letonia, la Riga, ''vedeta'' Cristiano Ronaldo reuşind o dublă.