Starul lusitan, achiziţionat de Real în vara anului 2009, de la echipa engleză Manchester United, a disputat în total 389 de meciuri în tricoul clubului madrilen. El a marcat până acum 281 de goluri în campionatul spaniol, 88 în Liga Campionilor, 22 în Cupa Spaniei, 4 la Cupa Mondială a cluburilor, 3 în Supercupa Spaniei şi alte 2 în Supercupa Europei.

Ronaldo îi devansează în ierarhia all-time a marcatorilor pe doi dintre jucătorii legendari ai clubului Real Madrid, Raul Gonzalez, autorul a 323 de goluri în 741 de meciuri, şi Alfredo Di Stefano, care a înscris la rândul său 308 goluri în 396 de partide disputate pentru madrileni.

De menţionat că jucătorul portughez a devenit în acest sezon primul fotbalist din istorie care a marcat peste 100 de goluri în cupele europene.

„Sunt foarte mulţumit că am marcat de trei ori şi am ajuns la 400 de goluri pentru Real Madrid. Avem un bun avantaj, însă mai este de disputat un meci, iar calificarea nu este jucată. Trebuie să rămânem concentraţi în vederea meciului retur de miercurea viitoare”, a declarat Ronaldo după partida cu Atletico Madrid.

Unele publicaţii spaniole susţin, însă, că Ronaldo ar fi înscris, de fapt, 399 de goluri pentru Real Madrid şi nu 400, cum anunţă clubul său, una dintre reuşite fiindu-i atribuită compatriotului său Pepe.