David Lappartient, reales în funcţia de preşedinte al Uniunii Europene de Ciclism

David Lappartient, reales în funcţia de preşedinte al Uniunii Europene de Ciclism
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa.com 06.03.2017 12:09
Francezul David Lappartient a fost reales, pentru un nou mandat de patru ani, în funcţia de preşedinte al Uniunii Europene de Ciclism (UEC), a anunţat confederaţia continentală duminică, la finalul adunării sale generale care a avut loc la Bruxelles.

Singurul candidat la propria succesiune, actualul preşedinte al Federaţiei franceze de ciclism a fost reales prin aclamaţii în fruntea UEC.

"Ne-am adus contribuţia la lupta Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI) împotriva fraudei tehnologice şi suntem conştienţi că au mai rămas încă acţiuni importante de dezvoltat, precum tehnologia cu raze X", a declarat, între altele, cu această ocazie David Lappartient, mulţumindu-i totodată preşedintelui UCI, Brian Cookson "pentru acţiunile iniţiate în vederea garantării credibilităţii sportului nostru".

Agata Lang (Polonia), Rocco Cattaneo (Elveţia) şi Aleksandr Gusiatnikov (Rusia) au fost numiţi vicepreşedinţi, în timp ce secretarul general Enrico Della Casa (Italia) a fost reales la rândul său în funcţie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI