Fotbal: Helio Neto, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Columbia, şi-a reluat antrenamentele

Fotbal: Helio Neto, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Columbia, şi-a reluat antrenamentele
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa.com 08.02.2017 14:38
Fotbalistul brazilian Helio Neto a început antrenamentele uşoare, la 10 săptămâni după accidentul aviatic din Columbia, în care şi-au pierdut viaţa 19 dintre coechipierii săi de la Chapecoense, informează agenţia Xinhua.

În vârstă de 31 ani, fundaşul Helio Neto a fost unul dintre cei şase supravieţuitori extraşi din epava aeronavei LaMia care s-a prăbuşit pe 28 noiembrie, în apropierea oraşului Medellin, cu 77 de persoane la bord. El a suferit leziuni la cap, torace şi plămâni, pe lângă hipotermie.

Un alt jucător de la Chapecoense care a scăpat cu viaţă din această tragedie, Alan Ruschel, a postat o fotografie pe Instagram în care apare alergând alături de Neto pe stadionul Conde Arena din Chapeco (sudul Braziliei).

"Ne-am întors", a scris Ruschel, care a început să alerge din nou încă de luna trecută, în mesajul care a însoţit imaginea.

Echipa Chapecoense se îndrepta spre Medellin pentru a disputa prima manşă a finalei Cupei Sudamericana, împotriva echipei columbiene Atletico Nacional, în momentul producerii tragediei aviatice, soldată cu moartea a 71 de persoane.

Confederaţia americană de fotbal (CONMEBOL), la solicitarea clubului Atletico Nacional, a declarat-o ulterior pe Chapecoense câştigătoare a competiţiei.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI