Seară de coşmar pentru Barcelona: Catalanii au pierdut cu 4-0

Seară de coşmar pentru Barcelona: Catalanii au pierdut cu 4-0
Sursa: www.radionoroc.md Foto: gettyimages.com 15.02.2017 17:16
Barcelona a trăit o adevărată umilinţă în turul optimilor Ligii Campionilor. Echipa lui Luis Enrique a fost surclasată de PSG cu un categoric scor de 4-0. Într-un alt meci, Borussia Dortmund a plecat învinsă de pe terenul celor de la Benfica, transmite Radio Noroc.

Festivalul celor de la PSG a fost deschis de Angel di Maria care a înscris în minutul 18. Până la pauză Draxler a dublat avantajul gazdelor. În repriza secundă, catalanii au fost de nerecunoscut în pofida faptului că pe teren a fost tripleta ofensivă Messi-Neymar-Suarez. Parizienii au făcut 3-0 după un şut superb al argentinianului Angel di Maria.

Lovitura de graţie a dat-o Edinson Cavani în minutul 72. Scor final 4-0 pentru PSG, iar Barcelona are nevoie de o minune în returul de pe 8 martie.

Într-un alt meci, Benfica s-a impus la limită, scor 1-0 împotriva Borussiei Dortmund. Grecul Mitroglou a adus victoria lusitanilor. Oaspeţii puteau să egaleze însă Aubameyang a ratat un penalty în minutul 58. În pofida înfrângerii, nemţii păstrează şanse destul de bune la calificarea în sferturi, returul urmând să aibă loc în Germania.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI