Jorgensen s-a oferit să dea de băut fiecărui suporter al echipei Huddersfield Town care va face deplasarea la meciul de sâmbătă, la Southampton, un gest care îl va costa aproximativ 8.000 de lire sterline. Huddersfield Town are o deplasare lungă de 472 de mile.

Jorgensen, 27 de ani, cunoscut şi ca Zanka, a scris pe Twitter: "Sper să vă placă darul. Zanka Claus vine în oraş (Town)!" Într-un mesajul video, apărătorul danez a adăugat: "Susţinerea voastră în acest an a fost extraordinară şi m-am gândit la ceva special pentru cei care vor călători în weekend la Southampton."

Clubul a precizat că fanii care vor face deplasarea vor primi un voucher la intrarea pe stadionul St Mary's pentru meciul cu Southampton, în schimbul căruia vor putea primi o băutură la următorul meci jucat de Huddersfield acasă, cu Stoke City, pe 26 decembrie.

Huddersfield Town a primit 2.596 locuri pentru meciul cu Southampton. Clubul vinde la un preţ de 3,20 lire o halbă de bere, iar dacă suporterii ''terrierilor'' vor ocupa toate locurile puse la dispoziţie de ''sfinţi'' şi toţi fanii vor profita de ofertă, afacerea l-ar costa pe 8.300 lire.

Huddersfield Town joacă în prima ligă engleză pentru prima oară din sezonul 1971-72, ocupând locul 11, după 18 etape.