Real Madrid va plăti intrările pentru fani şi invitaţi la Cupa Mondială a cluburilor

Real Madrid va plăti intrările pentru fani şi invitaţi la Cupa Mondială a cluburilor
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa 12.12.2017 15:16
Clubul de fotbal Real Madrid va plăti intrările la Cupa Mondială a cluburilor tuturor suporterilor şi invitaţilor săi care se vor deplasa la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, pentru a asista la meciurile echipei madrilene, care va întâlni în semifinale, miercuri, echipa Al-Jazira, care ia parte la competiţie în calitate de reprezentantă a ţării gazdă, informează agenţia EFE.

Clubul condus de preşedintele Florentino Perez a decis să facă acest gest pentru suporterii madrileni care vor călători în această ţară arabă pentru a-şi vedea echipa, angajându-se să le asigure intrarea şi la o ipotetică finală sau la meciul pentru locul 3.

De asemenea, Real Madrid a decis ca anumiţi fotbalişti ai clubului să aloce o parte din timpul lor pentru a sta de vorbă de suporterii care vor veni să-i viziteze la hotelul unde vor fi cazaţi elevii lui Zinedine Zidane.

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo Vieira, Marcos Llorente, Borja Mayoral, Keylor Navas, Isco Alarcon, Gareth Bale, Luka Modric, Mateo Kovacic, Jesus Vallejo, Toni Kroos şi Raphael Varane, între alţii, vor da autografe şi se vor poza cu fanii lor.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI