Cristiano Ronaldo la muzeu, cu un bust care seamănă cu el

Cristiano Ronaldo la muzeu, cu un bust care seamănă cu el
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa 29.11.2017 09:29
Un bust al fotbalistului Cristiano Ronaldo a fost dezvelit la muzeul clubului său Real Madrid, iar acesta chiar seamănă cu starul portughez, faţă de cel dezvelit în luna martie la aeroportul din Madeira.

La sfârşitul lunii martie, Ronaldo a avut onoarea ca aeroportul din Madeira, insula în care s-a născut şi a crescut, să fie botezat oficial după numele său. Bustul care i-a fost dedicat cu această ocazie a produs mult zgomot din cauza unei estetici destul de controversate. Emanuel Santos, artistul portughez vizat, a avut un răspuns drăguţ la aceste critici: ''Este imposibil să-i mulţumeşti şi pe greci şi pe troieni'', a spus autorul lucrării.

Desigur, comparaţia a devenit inevitabilă când muzeul lui Real Madrid, club la care CR7 evoluează din 2009, a integrat la loc de onoare un bust al portughezului realizat de un alt sculptor, spaniolul Jose Antonio Navarro Arteaga.

Un lucru este sigur: vizualizarea celor două lucrări una lângă alta consolidează dimensiunea ''suprarealistă'' a lui Emanuel Santos.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI