FOTO

Messi a redevenit cel mai bine plătit jucător al lumii! Suprizele din top 10

Messi a redevenit cel mai bine plătit jucător al lumii! Suprizele din top 10
Sursa: jurnal.md Foto: goal.com 28.11.2017 12:55
Lionel Messi a oferit vestea finalului săptămânii trecute, prin semnarea noului contract cu Barcelona. Decarul argentinian este din nou cel mai bine plătit jucător al lumii - l-a detronat pe Carlos Tevez, fostul coleg de la naţională.

Salariul lui Messi (30 de ani) a ajuns la 43 de milioane de euro pe an şi s-a mărit de două ori şi jumătate faţă de acum 5 ani, când câştiga al treilea Balon de Aur din carieră. Între timp, a ajuns la 5 trofee acordate celui desemnat cel mai bun jucător al lumii, iar pentru 2017 este în finală.Niciun alt jucător al Barcelonei nu se mai află între primii 10 ai lumii în topul salariilor. De altfel, printre aceştia se află 5 jucători de la cluburi din Europa şi 5 de la formaţii din China.

Tevez, al doilea clasat, primeşte 38 de milioane de euro anual de la chinezii de la Shanghai Shenhua.Neymar completează podiumul. Cel mai scump fotbalist din toate timpurile are un salariu de 36 de milioane de euro pe an la PSG.Real Madrid dă doi jucători în topul salariilor. Cristiano Ronaldo primeşte 34 de milioane euro şi ocupă locul al patrulea.Urmează brazilianul Oscar - care joacă tot în China - cu 24 de milioane de euro pe an.Mai departe vine Gareth Bale, care are 23 de milioane de euro pe an. Tot din China vin şi următorii jucători din top: Lavezzi (22 de milioane de euro) şi Hulk (20 de milioane de euro). Pogba "sparge" "plutonul" asiatic (17 milioane de euro la Manchester United).Cel mai surprinzător nume din top 10 este italianul Graziano Pelle, de la Shandong Luneng (15 milioane de euro).

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI