Sheriff a obţinut o nouă victorie în Liga Europei

Sheriff a obţinut o nouă victorie în Liga Europei
Sursa: ipn.md Foto: ipn.md 24.11.2017 12:32

Sheriff Tiraspol a învins-o pe echipa cehă Zlin, cu 1-0 şi a urcat pe primul loc în grupa F a Ligii Europa. Singurul gol a fost marcat de brazilianul Jairo în minutul 11, transmite IPN.

În repriza secundă, deţinătoarea Cupei Cehiei a căutat egalarea, Mehanovic lovind însă transversala dintr-o lovitură liberă. La poarta cealaltă, Badibanga a ratat o şansă mare de a majora diferenţa.

„Ne ajutat foarte mult că am marcat devreme un gol. Este o victorie importantă pentru noi”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

În celălalt meci al grupei, Lokomotiv s-a impus cu 2-1 în faţa echipei Copenhaga. Eroul partidei a fost Jefferson Farfan, care a înscris ambele goluri ale ruşilor.

Sheriff este liderul grupei F cu nouă puncte, cu unul mai mult ca Lokomotiv şi cu trei mai mult decât Copenhaga. Pe 7 decembrie, echipa tiraspoleană are nevoie de cel puţin o remiză pe terenul danezilor de la Copenhaga pentru a fi sigură de calificarea în premieră în şaisprezecimile competiţiei.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI