Cristiano Ronaldo s-a detaşat în fruntea clasamentului Ligii Campionilor la fotbal

Cristiano Ronaldo s-a detaşat în fruntea clasamentului Ligii Campionilor la fotbal
Sursa: www.agerpres.ro Foto: hepta 22.11.2017 17:36
Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unei duble pentru Real Madrid în partida de la Nicosia, cu APOEL (6-0), s-a detaşat în fruntea clasamentului Ligii Campionilor la fotbal, cu opt goluri înscrise de la debutul fazei grupelor ediţiei 2017-2018.

Starul lusitan a ajuns la un total de 113 goluri marcate în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, fiind de altfel singurul jucător care a reuşit să depăşească până în prezent bariera de 100 de goluri în Champions League.

Marele său rival, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), este însă foarte aproape de a atinge la rândul său această performanţă, aflându-se pe locul secund în această ierarhie, cu 97 de reuşite.

Clasamentul golgheterilor Ligii Campionilor ediţia 2017-2018: 
8 goluri: Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 
6 goluri: Ben Yedder (FC Sevilla), Kane (Tottenham) 
5 goluri: Roberto Firmino (Liverpool) 
4 goluri: Cavani (Paris Saint-Germain), Neymar (Paris Saint-Germain), Salah (Liverpool), Sterling (Manchester City), Tosun (Beşiktaş) 
3 goluri: Aboubakar (FC Porto), Dzeko (AS Roma), Insigne (Napoli), Kurzawa (PSG), Romelu Lukaku (Manchester United), Messi (FC Barcelona), Oberlin (FC Basel), Stones (Manchester City), Anderson Talisca (Beşiktaş), Werner (Leipzig) 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI