Nicolae Calancea şi colegii de la Universitatea Craiova, stresaţi înaintea meciului cu Fortuna Dusseldorf

Nicolae Calancea şi colegii de la Universitatea Craiova, stresaţi înaintea meciului cu Fortuna Dusseldorf
Sursa: digisport.ro Foto: digisport.ro 07.01.2017 10:02
Astăzi, de la ora 18:00, Universitatea Craiova, formaţie la care joacă internaţionalul basarabean Nicolae Calancea, începe seria meciurilor amicale din cantonamentul maltez. Partida cu Fortuna Dusseldorf se va juca pe stadionul Naţional din Malta, iar intrarea iubitorilor fotbalului va fi liberă.

Probleme mari pentru CS U Craiova la început de an! Oltenii nu au putut pleca spre Malta la ora stabilită, acolo unde au programat un cantonament până pe 27 ianuarie. Cei de la Craiova au fost înştiinţaţi că vor trebui să aştepte încă aproape 3 ore la Aeroportul Otopeni, plecarea având loc spre dimineaţă.

Cu 38 de ani în urmă, în primul tur preliminar al Cupei Cupelor, Universitatea Craiova întâlnea Fortuna Dusseldorf. După 1-1 în Germania, cu golul „Motoretei“ Mitică Marcu, pe un Central arhiplin, nemţii s-au impus cu 4-3, dubla lui Cămătaru şi reuşita lui Zoli Crişan fiind insuficiente pentru ca Ştiinţa să continue. Astfel, amicalul din Malta cu Fortuna Dusseldorf poate fi considerat un meci al revanşei după aproape patru decenii. Fortuna este acum pe locul 8 în 2.Bundesliga. În palmares are un titlu national şi două cupe ale Germaniei. 

Amicalele Craiovei:
CS U Craiova - Borussia Moenchengladbach (locul 14, Germania, Bundesliga)
CS U Craiova - Fortuna Dusseldorf (locul 8, Germania, Liga 2) 
CS U Craiova - FC St. Gallen (locul 6, Elveţia, Liga 1) 
CS U Craiova - FC Hibernians (Locul 2, Malta, Liga 1)
CS U Craiova - Terek Grozny (locul 4, Rusia, Liga 1) 
CS U Craiova - Krîlia Sovetov Samara (locul 12, Rusia, Liga 1)
 

Ştiri NON-STOP