Cupa Confederaţiilor, următoarea ţintă a lui Cristiano Ronaldo

Cupa Confederaţiilor, următoarea ţintă a lui Cristiano Ronaldo
Sursa: digisport.ro Foto: as.com 13.01.2017 10:23
După un 2016 extraordinar, în care a avut succes atât cu echipa de club, cât şi cu naţionala Portugaliei şi a câştigat cele mai importante premii individuale, Cristiano Ronaldo speră să aibă un 2017 la fel de bun.

Starul celor de la Real Madrid şi-a stabilit deja unul dintre obiective în noul an - Cupa Confederaţiilor, competiţie care se va disputa între 17 iunie şi 2 iulie, în Rusia.

„Va fi pentru prima oară când Portugalia va disputa Cupa Confederaţiilor. Va fi frumos şi va rămâne în CV-ul nostru. Evident, este un vis să câştig acest trofeu. Ştim că va fi greu, vor fi echipe puternice, dar în fotbal totul e posibil", a declarat Ronaldo, într-un interviu acordat site-ului FIFA.

La ediţia din acest an a Cupei Confederaţiilor, Portugalia va juca în grupa A, alături de Rusia, Noua Zeelandă şi Mexic.

În grupa B vor evolua campioana Africii (stabilită după Cupa Africii pe Naţiuni), Chile, Australia şi campioana mondială Germania.

În 2016, Ronaldo a condus Portugalia spre primul succes din istoria sa, titlul european, iar la final de an a fost răsplătit cu Balonul de Aur şi titlul de jucător al anului oferit de FIFA.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP