Atacantul „rossonerilor” a avut o intrare extrem de urâtă asupra lui Joe Hart, în repriza secundă a partidei de pe San Siro, într-un moment în care scorul încă le era favorabil piemontezilor. În minutul 48 al jocului de pe San Siro, Lapadula l-a călcat pe cap pe goalkeeper-ul advers, însă a scăpat cu doar un cartonaş galben.

Jucătorul de 26 de ani al Milanului a realizat însă imediat ce a făcut. Acesta şi-a pus mâinile în cap şi a făcut semne că portarul lui Torino are nevoie de ajutorul echipei medicale. După ce a stat întins pe gazon pentru câteva momente, Hart a fost bandajat şi a reluat meciul, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Cu englezul rămas în poartă, Torino a încasat apoi două goluri, din partea lui Kucka şi Bonaventura, iar Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, acolo unde o va întâlni pe Juventus. În finalul meciului cu Torino, Lapadula a ratat şi o mare ocazie pentru Milan, el şutând în Moretti, aflat pe linia porţii, asta după ce l-a driblat pe Joe Hart.

Atacantul venit de la Pescara a marcat 4 goluri pentru Milan în cele 12 meciuri jucate în actualul sezon.