AC Milan a învins Torino şi s-a calificat în sferturile Cupei Italiei; Milanezii reeditează finala cu Juventus

AC Milan a învins Torino şi s-a calificat în sferturile Cupei Italiei; Milanezii reeditează finala cu Juventus
Sursa: digisport.ro Foto: marca.com 13.01.2017 12:41
AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, la capătul unui meci intens cu Torino, în care a fost nevoită să revină după ce a fost condusă la pauză. Echipa lui Vincenzo Montella s-a impus cu 2-1 şi va juca în faza următoare cu Juventus, într-o reeditare finalei de anul trecut.

Formaţia pregătită de Sinisa Mihailovic a început mai bine partida de pe San Siro şi, după ocazia ratată de Benassi, a venit şi golul. În minutul 27, un contraatac şcoala al torinezilor l-a lăsat pe Bellotti singur cu Donnarumma, iar golgheterul oaspeţilor a înscris pentru 1-0.

Milan a reuşit să întoarcă rezultatul în repriza a doua, în doar câteva minute. Kucka a egalat după o oră de joc, după ce Hart reuşise iniţial să blocheze şutul lui Suso. Apoi, Bonaventura a reluat frumos în plasă centrarea aceluiaşi Suso.

Pe final, vizitatorii au rămas în 10 oameni, după ce Barreca a primit două cartonaşe galbene. În prelungiri, Lapadula putea risipi orice emoţii, dar atacantul rossonerilor a ratat incredibil, după ce driblase şi portarul.
 

Ştiri NON-STOP