La oaspeţi au fost mai mulţi jucători care au trecut pe la Cluj, Mureşan, Emil Dică, Surdu, plus că între ultimul şi Cristian Bud este un conflict deschis care durează de mai mult de jumătate de an. S-au dovedit motive suficiente pentru ca jocul să fie pe alocuri foarte dur.

Între Surdu şi Bud lucrurile s-au deteriorat pe vremea când cei doi au evoluat anul trecut, alături de Abdrudan, la Milsami Orhei. Jucătorul de acum al CFR-ului l-a acuzat pe Romeo Surdu că din cauza lui conducerea moldoveană a făcut totul să-l dea afară.

"Probabil vrea el să rămână singur la Milsami, el l-a lucrat şi pe antrenorul care a plecat. El zicea că a făcut echipa, că a câştigat campionatul. Se mai lăuda că tot el l-a pus pe preşedintele nostru, Ilan Shor, primar la Orhei. Nu ştiu cum spune el chestiile astea, nu ştiu de unde le scoate", spunea la începutul anului Bud.

"E singura persoană din viaţa mea pe care nu o suport. Dar nu vreau să îi fac rău, că aş putea să îi fac mai mult rău, dar eu nu-s genul ăla de persoană", a mai spus atunci atacantul. Surdu a ameninţat că-l dă în judecată pe Cristi, iar pe facebook a postat un mesaj: „Nu te certa niciodată cu oamenii proşti. Te vor trage în jos la nivelul lor şi apoi te vor bate cu experienţă”, mulţi fiind convinşi că îi era adresat fostului său coleg.

Miercuri seară, fiecare duel pentru balon dintre cei doi a fost unul extrem de bărbătesc, iar înaintea ultimei lovituri libere a celor din Tg Mureş, în minutul 66, Bud s-a simţit deranjat când Surdu a trecut pe lângă el şi l-a împins, aşa că a scuipat în direcţia lui.

Vezi video cu momentul nevăzut de arbitru de centru La final, Bud nu a vrut să dezvolte subiectul şi a lăsat senzaţia că de acum încolo totul e închis din punctul său de vedere. "L-am băgat prea mult în seamă, nu mai vreau să vorbesc despre el. I-am făcut prea multă publicitate".